avainten palautus

Vuokrasopimuksen päättyessä avaimet täytyy palauttaa asuntotoimistoon viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä klo 14 mennessä.

Palautuspaikka riippuu asunnon sijainnista. Pohjoiseen alueeseenPohjoiseen kiinteistönhoitoalueeseen kuuluvat Yliopistokatu, Paavo Havaksen tie 5, Tiedonkaari 6, Kandintie 1 ja 3, Taidonkaari 1, Tellervontie 2, Kalervontie 1 ja 5, Puulinnankatu 7, Virkakatu 3, 5 ja 8, Tapiontie 9 ja 13, Paalikatu 13 ja 14, Sellukatu 6,  Tirolintie 2 sekä Tervakukkakuja 1. Pohjoisen alueen kiinteistönhoitopalvelut hoitaa RTK-Palvelu Oy. kuuluvien kohteiden avaimet palautetaan Linnanmaan Loungeen ja eteläiseen alueeseenEteläiseen kiinteistönhoitoalueeseen kuuluvat Välkkylä, Mannenkatu 2, Toivoniementie 1, Peltolankaari 6 ja 20, Kurkelantie 8 ja 11, Rautatienkatu 8, Rantakatu 6, Puistokatu 6. Eteläisen alueen kiinteistönhoitopalvelut hoitaa Alltime Oy. kuuluvien avaimet keskustaan Mannenkadun toimistolle.

Mikäli kuukauden viimeinen päivä on pyhäpäivä, avaimet tulee palauttaa seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä. Mikäli uuden asukkaan muutto viivästyy myöhästyneen avainten palautuksen johdosta, laskutetaan pois muuttavalta asukkaalta 50 euron myöhästymismaksu tai päivävuokra ajalta, jonka avaimet ovat myöhässä, mikäli viimeksi mainittu on suurempi.

Jos luovutat avaimet suoraan uudelle asukkaalle, on sinun velvollisuutesi huolehtia, että huoneistotarkastus ja siivoustarkastus tehdään ennen avainten vaihtoa. Ilmoita tällöin myös huoneistotarkastajalle tekstiviestillä asunnon osoite ja avainten luovutuspäivämäärä. Muista täyttää myös tämä lomake avainten luovutuksen ja asunnon luovutushetken kunnon dokumentoimiseksi.

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?