Ohituskaista toimii näin:

  1. Jos nettisivujen heti vapaana olevista asunnoista ei tunnu löytyvän sopivaa, jätä avoin asuntohakemus osoitteessa psoas.fi/hae-asuntoa. Näin olet mukana Ohituskaistalla. Sinulle ja muille ohituskaistalle oleville hakijoille lähetetään ehdotuksia asunnoista, jotka vastaavat hakemuksessa määriteltyjä kriteereitä.
  2. Sinulla on 2 päivää aikaa osoittaa kiinnostuksesi asuntoa kohtaan. Hakijoista se, joka on Ohituskaistalla ensimmäisenä ja täyttää asukasvalinnan kriteerit, saa virallisen asuntotarjouksen. Mikäli hakija ei ota asuntoa, tarjotaan sitä Ohituskaistalla seuraavalle hakijalle. Mikäli sinulla on pienintäkään aikomusta muuttaa, kannattaa hakemus jättää, sillä ehdotetut asunnot eivät muuta paikkaasi Ohituskaistalla.
  3. Lue kuitenkin asunnon tiedot tarkkaan ennen kuin ilmoitat kiinnostuksesi. Vaikka Ohituskaistailmoituksia voi tulla yhdelle hakijalle useita, teemme vain max. 3 asuntotarjousta/hakija. Tämän jälkeen hakemus poistuu jonolta.
  4. Jos nyt ei natsannut, ei kannata huolestua, sillä Ohituskaistalla tulee aina uusia ehdotuksia sitä mukaa, kun asuntoja vapautuu. Voit itse vaikuttaa siihen, miten usein asuntoja sinulle tarjotaan laittamalla hakemukseesi sellaiset kriteerit, etteivät ne rajaa vaihtoehtoja liiaksi.

Liity Ohituskaistalle täyttämällä asuntohakemus täältä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.