Vuokrasopimuksen päättyessä avaimet täytyy palauttaa joko Mannenkadun asuntotoimistoon tai PSOAS Loungeen riippuen asunnon sijainnista. PSOAS Studioon (Mannenkatu) tulee palauttaa eteläisen alueen kohteiden avaimet ja PSOAS Loungeen (Linnanmaa) pohjoisen alueen kohteiden avaimet. Molemmissa toimipisteissä on mahdollisuus palauttaa avaimet palautusluukun kautta myös toimiston ollessa suljettuna. PSOAS Studiolla palautusluukku sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä ja Loungessa Timpurin sisäpihalla toimiston henkilökunnan oven vieressä.

HUOM! PSOAS Lounge on suljettu 4.6.-30.7.2024 välisenä aikana. PSOAS Studio palvelee normaalisti kesän ajan. Loungen ollessa kiinni avainten noudot/palautukset hoidetaan PSOAS Studiolla.

Avaimet tulee palauttaa viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä klo 14 mennessä. Mikäli kuukauden viimeinen päivä on pyhäpäivä, avaimet tulee palauttaa seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä. Mikäli uuden asukkaan muutto viivästyy myöhästyneen avainten palautuksen johdosta, laskutetaan pois muuttavalta asukkaalta 50 € myöhästymismaksu tai päivävuokra ajalta, jonka avaimet ovat myöhässä, mikäli viimeksi mainittu on suurempi.

Toimiston aukioloaikojen ulkopuolella avaimet voi palauttaa suljetussa kirjekuoressa toimiston ulko-oven vieressä olevaan postiluukkuun. Kirjoita kuoreen nimesi sekä asunnon osoite, jotta tiedämme kenen avaimet ovat kyseessä. Ennen kuin palautat avaimet, tarkista kuuluuko ne palauttaa Mannenkadun toimistolle vai PSOAS Loungeen.

Muuton sujuvoittamiseksi avaimet on mahdollista luovuttaa suoraan uudelle asukkaalle. Jos luovutat avaimet suoraan, on sinun velvollisuutesi huolehtia, että huoneistotarkastus ja siivoustarkastus tehdään ennen avainten vaihtoa. Muista täyttää myös tämä lomake avainten luovutuksen ja asunnon luovutushetken kunnon dokumentoimiseksi ja paluttaa se PSOASin toimistoon.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.