Vuodesta 1971 alkaen toimineen opiskelija-asuntosäätiön pääasiallinen tehtävä on tarjota edullista asumista paikkakunnan opiskelijoille.

PSOASin tehtävänä on järjestää asumispalveluja Oulussa peruskoulun jälkeisiä opintoja suorittaville nuorille ja samalla tukea kansainvälistä opiskelija-, nuoriso- ja tutkijavaihtoa. Hoidamme tehtäväämme tarjoamalla asiakkaillemme asuntoja niin edullisesti kuin se säätiön hyvän taloudenpidon kannalta on mahdollista. Noin 4 000 asuntoamme sijaitsevat eri puolilla Oulua ja tarjoavat kodin noin 5 500 opiskelijalle. PSOAS konsernin liikevaihto on noin 17 milj. euroa.

Asumismuodot

PSOAS tarjoaa moderneja ja viihtyisiä opiskelija-asuntoja. Voit hakea itsellesi juuri sopivan hintaista ja kokoista kotia monipuolisesta tarjonnastamme.

Solu

Solu on opiskelija-asumisen helmi! Solussa yksityisyyttä ja omaa rauhaa tarjoaa oma lukittava huone. Keittiön ja kylpyhuoneen kämppikset jakavat keskenään ja sopivat niiden käytölle yhteiset pelisäännöt. Solu on aina kustannustehokas vaihtoehto ja sopii hyvin myös kaveriporukan yhteisasunnoksi.

Yksiö

Omaa rauhaa arvostaville yhden opiskelijan pienasunto on mainio valinta. Yksiötä hakiessa kannattaa erityisesti sesonkiaikoina varautua muita asumismuotoja pidempään odotusaikaan.

Perheasunto

Perheasunnot ovat yleensä 2–3 huoneen ja keittiön kokonaisuuksia. Perheasuntoja voivat hakea pariskunnat, lapsiperheet sekä myös yksin hakijat. Perheasunnot soveltuvat myös hyvin esimerkiksi ystävien yhteisasunnoksi.