Haluatko kehittää asumistasi? Liity asukastoimikuntaan! Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi asumiseen ja viihtyisyyteen. Toivoitpa taloosi sitten kuntosalia tai asukkaiden yhteistä peli-iltaa, asukastoimikunta toimii ripeänä linkkinä asukkaiden ja PSOASin välillä.

Mikä on asukastoimikunta?

Jokaisella asuinalueella on oma asukastoimikuntansa, jota johtaa puheenjohtaja. Toimikunnassa on jäseniä alueen koosta riippuen. Toimikunta pitää vuodessa useita kokouksia, joissa päätetään asukkaiden yhteisistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita jäsenyydestä riippumatta!

Lue tästä, millaisia ajatuksia asukastoimikuntien puheenjohtajilla ja asukasisännöitsijällämme on asukastoimikuntien toiminnan kehityksestä! >

Asukastoimikunnassa tehtävät asiat

Toimikunta on paras ja nopein tie tehdä PSOASille aloitteita asukkaille tärkeistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita esittämällä ne oman toimikunnan puheenjohtajalle tai jäsenelle. Aloitteet voivat koskea esim. yleisten tilojen käyttöä, korjaustarpeita, piha-alueiden kehittämistä tai vapaa-ajan toimintaa. Toimikunnille varataan vuosittainen määräraha asukkaiden yhteisiin tarpeisiin käytettäväksi.

Asukastoimikuntaan hakeminen

Voit hakea jäseneksi ottamalla yhteyttä asukastoimikuntasi puheenjohtajaan tai isännöitsijään, mikäli puheenjohtajaa ei ole vielä valittu. Jäsenyydessä tärkeintä on halu kehittää omaa asuinympäristöä paremmaksi.

Asukastoimikuntien yhteystiedot

Aurora
Angelos Fylakis
aggelosf@gmail.com

Kaijonharju
Tayyab Warraich
tayyabahmadwarraich@gmail.com

Linnanmaa
Jussi Karhunen
jussiwaara@gmail.com

Välkkylä
Atiqul Mazumder
+358456943323
atiq10@gmail.com
valkkyla.psoas@gmail.com

Rajakylä
Leila Veijola
leila.veijola@gmail.com

Syynimaa ja Virkakatu*
Bilal Khawaja
+358 41 3652753
virkasyynitc@gmail.com

Peltola
Jari Salo
peltola.psoas@gmail.com

Puistokatu 6
Susanna Raudaskoski
raudaskoskisusanna@gmail.com

Ohjeet