Haluatko kehittää asumistasi? Liity asukastoimikuntaan! Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi asumiseen ja viihtyisyyteen. Toivoitpa taloosi sitten kuntosalia tai asukkaiden yhteistä peli-iltaa, asukastoimikunta toimii ripeänä linkkinä asukkaiden ja PSOASin välillä.

Mikä on asukastoimikunta?

Jokaisella asuinalueella on oma asukastoimikuntansa, jota johtaa puheenjohtaja. Toimikunnassa on jäseniä alueen koosta riippuen. Toimikunta pitää vuodessa useita kokouksia, joissa päätetään asukkaiden yhteisistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita jäsenyydestä riippumatta!

Lue tästä, millaisia ajatuksia asukastoimikuntien puheenjohtajilla ja asukasisännöitsijällämme on asukastoimikuntien toiminnan kehityksestä! >

Asukastoimikunnassa tehtävät asiat

Toimikunta on paras ja nopein tie tehdä PSOASille aloitteita asukkaille tärkeistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita esittämällä ne oman toimikunnan puheenjohtajalle tai jäsenelle. Aloitteet voivat koskea esim. yleisten tilojen käyttöä, korjaustarpeita, piha-alueiden kehittämistä tai vapaa-ajan toimintaa. Toimikunnille varataan vuosittainen määräraha asukkaiden yhteisiin tarpeisiin käytettäväksi.

Asukastoimikuntaan hakeminen

Voit hakea jäseneksi ottamalla yhteyttä asukastoimikuntasi puheenjohtajaan tai isännöitsijään, mikäli puheenjohtajaa ei ole vielä valittu. Jäsenyydessä tärkeintä on halu kehittää omaa asuinympäristöä paremmaksi.

Asukastoimikuntien yhteystiedot

Aurora
Angelos Fylakis
aggelosf@gmail.com

Kaijonharju
Nouman Bashir
noumanb@gmail.com

Linnanmaa
Viljami Viinikka
Viljamivi@gmail.com

Välkkylä
Abdul Mahir
uamahir@gmail.com
+358 40 870 3038
psoasvalkkyla@gmail.com

Toppila/Rajakylä
Siru-Säde Liljeqvist

toppila.tenantcommittee@gmail.com

Syynimaa
Bilal Khawaja
+358 41 3652753
syynimaa.psoas@gmail.com

Virka-Puulinna
Jussi Karhunen
karhunen.jussi@outlook.com

Peltola
Von Becker Anna
peltola.psoas@gmail.com

Puistokatu 6
Juho Kokemäki
juho.kokemaki@wippies.fi

Domus Botnica

Eerika Kekkonen

jasmineerikak@gmail.com

Ohjeet