Avaimet saat asuntotoimistosta vuokrasuhteen alkaessa. Riippuen asuntosi sijainnista, saat avaimet joko PSOAS Studiosta (eteläisen alueen kohteet) tai PSOAS Loungesta (pohjoisen alueen kohteet). Avaimet voi noutaa vuokrasuhteen ensimmäisenä arkipäivänä klo 12 alkaen.

Mikäli edellinen asukas palauttaa avaimet jo ennen kyseistä päivää ja huoneistotarkastuksessa kaikki on ollut ok, voidaan avaimet luovuttaa toimistolta aiemmin. Avaimet on myös mahdollista ottaa vastaan suoraan pois muuttavalta asukkaalta. Tässäkin tapauksessa huoneistotarkastus tulisi olla tehtynä asuntoon ensin. Mikäli otat avaimet suoraan edelliseltä asukkaalta, muistakaa täyttää avainten luovutuslomake ja palauttaa se PSOASin toimistoon.

Avaimella pääset asunnon lisäksi asukkaille tarkoitettuihin yhteistiloihin. Avain on henkilökohtainen, sitä on käytettävä vastuullisesti ja huolellisesti ja häviämistapauksista on syytä ilmoittaa asuntotoimistoon välittömästi. Mikäli kadotat avaimen, turvallisuussyistä lukko sarjoitetaan aina ja kustannuksista vastaa asukas. Jos haluat teettää lisäavaimia, on se mahdollista asuntotoimiston kautta. Pois muuttaessasi kaikki avaimet on palautettava. Lisäavainmaksua ei palauteta.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.