Oulu on tunnettu hyvistä pyöräteistään, ja myös PSOAS halusi kantaa kortensa kekoon pyöräilyn puolesta. Vuonna 2018 PSOAS aloitti poismuuttaneiden asukkaiden hylkäämien pyörien kunnostuksen yhteiskäyttöpyöriksi vaihto-opiskelijoille yhteistyössä Työpaja Cykkelin kanssa.  Vaihto-opiskelijat olivat luonteva kohderyhmä palvelulle, koska heillä ei yleensä ole omaa pyörää mukanaan ja sellaisen hankkiminen muutaman kuukauden vaihdon ajaksi ei ole järkevää.

Palvelu sai nimekseen PSOAS Bikes. Pyörät on sijoitettu vaihto-opiskelijakohteisiin Alppilaan, Linnanmaalle sekä Kaijonharjuun. Pyörien käyttö on ilmaista. PSOAS Bikes pyörät tunnistaa vihreästä väristä sekä PSOAS Bikes -tekstistä.  Pyörät ovat olleet alusta asti ahkerassa käytössä.

Samana vuonna otettiin käyttöön myös uusi palvelupiste PSOAS Lounge Linnanmaan kampuksella. Väliin mahtui pitkä ajanjakso, jolloin palvelua oli tarjolla vain keskustan asuntotoimistolla. PSOAS Lounge otettiin hyvin vastaan ja sen avaamisen jälkeen PSOAS on ollut taas strategiansa mukaisesti askeleen verran lähempänä asukkaitaan.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.