Koronavirustartuntojen määrä on valitettavasti jälleen kasvanut Suomessa ja myös Oulun seudulla. Tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia seurataan tarkasti ja tarvittaessa toimintatapoja tarkennetaan.

PSOASin asuntotoimistot keskustassa ja Linnanmaalla palvelevat 30.11.2020 alkaen ainoastaan välttämättömissä asioissa, kuten avainten noudoissa. Toimistojen ovet ovat suljettu, joten soitathan avaimia noutaessasi ovesta löytyvään puhelinnumeroon.

Kaikki muu asiointi tulee toistaiseksi hoitaa sähköisten kanavien sekä puhelinpalvelun kautta tarpeettomien kohtaamisten välttämiseksi. Avaimia noutaville on tarjolla hengityssuojaimia, joiden käyttöä toivotaan kaikilta.

Avainten palautukset voi hoitaa toimistojen ulkopuolella olevan avainpalautuslokeron kautta (Mannenkatu 6 A ja Paavo Havaksen tie 5). Avaimet tulee palauttaa kirjekuoressa, josta käy ilmi asunnon osoite.

Isännöitsijät ja kiinteistöhuolto työskentelevät normaalisti, mutta välttävät tarpeettomia asunnoissa käyntejä. Myös huoneistotarkastukset hoidetaan tällä hetkellä normaalisti.

Mikäli kotitaloudestasi yksi henkilö sairastuu, koskee siitä aiheutuva karanteeni kaikkia samassa asunnossa asuvia. Tämä pätee myös soluasuntojen kohdalla. Valitettavasti PSOASilla ei ole mahdollisuutta tarjota sairastuneille henkilöille tai heidän kanssaan samassa huoneistossa asuville tilapäistä majoitusta muualla. Yhteisten tilojen, kuten pesutuvan käyttö on kielletty, mikäli epäilet sairastumista. Turvaväleistä sekä hygieniasta huolehtiminen on tärkeää yhteisissä tiloissa. Maskien käyttö on suositeltavaa.

Oulun yliopisto ylläpitää eri viranomaistahojen tuottamia ajantasaisia ohjeistuksia nettisivustollaan. Niihin voit tutustua täällä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.