Mitä kaikkea tarvitaan, kun muuttaa ensimmäiseen omaan asuntoon tai opiskeluaikana asunnosta toiseen? Ilman kattiloita ja lakanoita ei pärjää ja näiden lisäksi välttämättömyyksien listalta löytyy myös kotivakuutus. Se antaa turvaa esimerkiksi silloin, kun opiskeluläppäri sanoo itsensä yllättäen irti.

Ikinä ei ole hyvä hetki epämieluisille yllätyksille, kuten vesivahingoille tai varkauksille. Kotivakuutuksen avulla selviät näissäkin tilanteissa, minkä lisäksi vakuutus pitää puoliasi myös silloin, jos aiheutat vahinkoa toisen omaisuudelle tai tarvitset lakimiesapua. Vakuutuksen laajuudesta riippuu, mitä kaikkea korvataan vahingon sattuessa.

Kattava kotivakuutus on parin napautuksen päässä

Kotivakuutus on hankinta, joka mahtuu opiskelijabudjettiin, sillä opiskelijat saavat LähiTapiolan kotivakuutuksen opiskelijaystävälliseen hintaan. Kotivakuutuksen hintaan vaikuttavat muun muassa niin asunnon koko, sijainti ja vakuutuksen laajuus.

Vakuutusten vertailu ja ostaminen onnistuu helposti osoitteessa LähiTapiola.fi. Ota samalla käyttöösi paperiton palvelu, jolloin kaikki vakuutusasiakirjat löytyvät samasta paikasta – verkkopalvelustamme.

Muista, että halvin vaihtoehto ei ole aina paras, vaan vertailemalla vakuutusten sisältöä löydät itsellesi sopivan vakuutuksen. Jos sinulla on esimerkiksi arvokkaita harrastusvälineitä, tarkastele vakuutukseen sisältyviä omavastuita ja enimmäiskorvauksia nämä mielessäsi.

Kimppakämpässä vakuutusta ei jaeta, muut jutut kyllä!

Vuokralaiselle kotivakuutus antaa mielenrauhaa, sillä kotivakuutus korvaa asunnon irtaimiston eli esimerkiksi huonekalut, kodinkoneet, läppärin, puhelimen, vaatteet ja monet harrastusvälineet. Siihen sisältyvät myös asunnon pintamateriaalit ja kaapistot. 

Soluasunnoissa ja kämppisten kimppakämpissä jokainen huolehtii omasta kotivakuutuksestaan, vaikka muuten asumisen kustannuksia voidaankin jakaa joustavasti. Jos asut puolison tai perheenjäsenen kanssa, yksi kotivakuutus riittää.

Kun muutat Suomen sisällä vakinaisesta asunnosta toiseen, irtaimiston vakuutus on voimassa muuttokuljetuksen aikana ja molemmissa asunnoissa enintään kahden kuukauden ajan, edellyttäen että molemmat asunnot ovat hallinnassasi. Muista ilmoittaa uuden asuntosi tiedot vakuutusyhtiölle heti.

Laaja Plus -turva korvaa myös tietokoneen tiedostojen palauttamisen

Laaja kotivakuutus on LähiTapiolan vakuutuksista suosituin. Voit valita kotivakuutukseen myös Laaja Plus –turvan, joka korvaa myös esimerkiksi tietokoneen tiedostojen palauttamisen.

Perustason vakuutus toimii, jos et tarvitse turvaa rikkoutumisten varalle. Perustason vakuutus on edullisempi ja turvaa kotia ja omaisuuttasi mm. palo-, vuoto ja varkausvahingoilta. Voit vakuuttaa samalla myös matkatavarasi ulkomailla edullisesti ja ilman omavastuuta. Hankit matkatavaraturvan edullisemmin kotivakuutuksen yhteydessä kuin erikseen ostettuna.

Kotivakuutus on turvanasi myös silloin, jos joudut muuttamaan asunnostasi väliaikaisesti pois esimerkiksi palo- tai vesivahingon takia ja tarvitset väliaikaista majapaikkaa.

Maksimoi zen. Me autamme. Oha se heleppoa ottaa rennosti ku on LähiTapiolan vakuutukset turvana.
Kodin irtaimistovakuutus – 30%  vuodeksi verkosta. Voimassa 24.6.-30.9.2024. Saat uudesta kotivakuutuksestasi myös S-ryhmän Bonusta.
Hanki kotivakuutus helposti netistä osoitteesta LähiTapiola.fi.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.