Vuokrasopimuksen päättyessä avaimet täytyy palauttaa joko Mannenkadun asuntotoimistoon tai PSOAS Loungeen riippuen asunnon sijainnista. PSOAS Studioon (Mannenkatu) tulee palauttaa eteläisen alueen kohteiden avaimet ja PSOAS Loungeen (Linnanmaa) pohjoisen alueen kohteiden avaimet. 

Avaimet tulee palauttaa viimeistään kuukauden viimeisenä päivänä klo 14 mennessä. Mikäli kuukauden viimeinen päivä on pyhäpäivä, avaimet tulee palauttaa seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä. Mikäli uuden asukkaan muutto viivästyy myöhästyneen avainten palautuksen johdosta, laskutetaan pois muuttavalta asukkaalta 50 € myöhästymismaksu tai päivävuokra ajalta, jonka avaimet ovat myöhässä, mikäli viimeksi mainittu on suurempi.

Toimiston aukioloaikojen ulkopuolella avaimet voi palauttaa suljetussa kirjekuoressa toimiston ulko-oven vieressä olevaan postiluukkuun. Kirjoita kuoreen nimesi sekä asunnon osoite, jotta tiedämme kenen avaimet ovat kyseessä. Ennen kuin palautat avaimet, tarkista kuuluuko ne palauttaa Mannenkadun toimistolle vai PSOAS Loungeen.

Jos luovutat avaimet suoraan uudelle asukkaalle, on sinun velvollisuutesi huolehtia, että huoneistotarkastus ja siivoustarkastus tehdään ennen avainten vaihtoa. Muista täyttää myös tämä lomake avainten luovutuksen ja asunnon luovutushetken kunnon dokumentoimiseksi ja paluttaa se PSOASin toimistoon.