Vuokranmaksu ja muut perittävät maksut

Jokainen vuokralainen on henkilökohtaisesti vastuussa vuokranmaksustaan. Vuokra on maksettava etukäteen viimeistään kunkin kuukauden 5. päivänä PSOASilta saadulla henkilökohtaisella vuokranmaksulomakkeella.

Käytä maksaessasi viitettä, joka on vuokranmaksulomakkeellasi. Viite on henkilö- ja huoneistokohtainen ja nopeuttaa maksun käsittelyä sekä ehkäisee virheitä. Tarkista myös, että maksamasi summa ja eräpäivä ovat oikein.

Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön (PSOAS) pankkiyhteydet

PANKKIIBANBIC
Oulun OsuuspankkiFI15 5741 3620 0685 41OKOYFIHH
Danske BankFI32 8000 1500 9075 72DABAFIHH
NordeaFI41 1585 3000 0198 64NDEAFIHH

Jos vuokrasopimus on yhteinen kaverin tai puolison kanssa, vuokrasta vastataan yhteisvastuullisesti eli kumpikin yksin ja yhdessä kunnes toinen tai molemmat jättävät irtisanomisen.

Asunnon vuokran suuruus vaihtelee asuntokohteen sijainnin, iän, asunnon koon ja varustetason mukaan. Useimmissa asunnoissamme vuokraan sisältyy lämmityskulut, pesutuvan ja saunan käyttö, vesimaksu sekä nettiyhteyden käyttömaksut. Kohde-esittelyssä voit tarkistaa maksut sekä muita kohdepalveluja. Vuokran yhteydessä peritään maksut autopaikasta ja muista valitsemistasi palveluista.

Vuokrien tarkistus on vuosittain maaliskuun alusta lukien. Tiedon mahdollisista vuokrankorotuksista saamme tietoomme vuoden lopulla.

Asumisen tuet

Kela käsittelee opiskelijoiden asumistukiasiat. Lisätietoja saat Kelalta.

Vuokranmaksuvaikeuksia?

Mikäli et pysty maksamaan vuokraasi ajallaan, otathan yhteyttä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.