Sähkösopimus

Tarkista laskuttaako PSOAS sähkön vai tuleeko asuntoon tehdä oma sopimus. Lähtökohtaisesti soluasuntoihin sekä osaan pieniä yksiöitä omaa sopimusta ei tarvitse tehdä. Voit tarkistaa asian vuokranmaksulomakkeeltasi tai asuntotoimistostamme. Sähkön siirto tulee aina Oulun Energialta, mutta käyttösähkön toimittajan voit valita itse. Tässä muutama vaihtoehto vertailua varten:

www.oomi.fi

www.helen.fi

www.fortum.fi

Huomaathan, että PSOAS ei katkaise sähköjä asunnon ollessa tyhjänä. Uuden asukkaan tulee tehdä oma sähkösopimus vähintään kahta viikkoa ennen vuokrasopimuksen alkua tai välittömästi vuokrasopimuksen alkaessa heti. Mikäli asukas ei ole tehnyt omaa sähkösopimustaan, tulee käyttösähkö Oomilta. Sopimuksessa on 15 vrk siirtoaika toiselle sähköntarjoajalle.

Huonekalut

PSOASin asunnot ovat kalustamattomia (poikkeuksena vaihtaritalot). Uusia huonekaluja sekä muita kodin tarvikkeita tarjoavat monet liikkeet/verkkokaupat Oulussa. Edullisemmin voit etsiä käytettyjä tavaroita esimerkiksi kirpputoreilta, www.tori.fi tai Facebook -ryhmistä:

Oulu Sale Point
Roskalava Oulu + lähiympäristä
Kirpputori Oulu

Vesi ja lämmitys

Vesi sekä kaukolämpö kuuluvat vuokraan. Poikkeuksena Villentalo (Ylioppilaantie 2 ), Virkakatu 3 sekä Albertinkatu 6, joissa laskutetaan vesiennakko sekä tasaus kulutuksen mukaan.

Lisää lämmityksestä voit lukea täältä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.