Tarvitsetko toimitilaa Oulusta? Vuokra-asuntojen lisäksi tarjoamme myös liiketiloja Oulun seudulla. Jos siis etsit uutta liiketilaa, voimme olla apunasi. Tarkista vapaat liiketilat Oulun keskustasta ja muualta.

Vaikka meidät tunnetaan parhaiten siitä, että tarjoamme vuokra-asuntoja Oulussa asuville opiskelijoille, omistamme myös toimitiloja eri puolilta Oulua. Vuokraamme toimitilaa oululaisille, tai Ouluun laajennusta suunnitteleville, yrityksille ja organisaatioille.

Millaista toimitilaa yrityksesi tarvitsee?

Uudelle yrittäjälle oman liiketilan vuokraus on aina suuri askel. Ennen liiketilan vuokraamista kannattaakin pohtia, mihin käyttötarkoitukseen tilaa tarvitset. Käyttötarkoituksen kartoittaminen auttaa löytämään omia tarpeita vastaavan tilan.

Jo kauemmin toiminnassa olleella yrityksellä on yleensä jo selkeämmin mielessä tarpeet, joihin uutta liiketilaa tarvitaan. Ehkä edellinen liiketila on jäänyt pieneksi, tarpeet ovat muuttuneet tai lähdette valloittamaan uusia kaupunkeja.

Tilaan liittyviä tarpeita kannattaa punnita koon lisäksi myös muiltakin osin – tarvitsetko ehkä varastotilaa tai muita aputiloja? Kun tarpeet ovat selvillä, on liiketilan etsimiseen helpompi ryhtyä.

Tarkista PSOASin vapaat toimitilat Oulusta

PSOASin omistamia ja vuokraamia liiketiloja Oulusta löytyy niin Linnanmaalta korkeakoulujen läheisyydestä kuin myös esimerkiksi Oulun keskustan alueelta.

Meillä on monipuolisesti erilaisia toimitiloja vuokrattavaksi, joten jos siis etsit toimitilaa Oulusta, vois PSOASilta löytyä tarpeitasi vastaava toimitila. Eniten meiltä löytyy toimisto- ja ravintolatiloja, mutta myös myymälätiloja on niin Linnanmaan kuin keskustan alueella.

Vapaana olevien liiketilojen tilanne muuttuu aika-ajoin. Ajankohtaisen tiedon vapaista liiketiloista löydät paitsi verkkosivuiltamme, myös ottamalla meihin suoraan yhteyttä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.