Uusi asuntotoimisto Puistomanne rakennettiin aiemmin saneeratun Rauhalan viereen. Vaikka yliopisto ja opiskelija-asunnot keskittyivät voimakkaasti Linnanmaalle, halusi Ylioppilaskunta säilyttää toimintansa ja harrastustilat kaupungilla. Entisestä Rauhalan piharakennuksesta saneerattiin Kiinteistö Oy Puistomanne. Asukkaita palveltiin kuitenkin edelleen myös Välkkylän sekä Linnanmaan toimipisteillä.

Myytyään Reidar Oy:n osakkeensa 1990-luvun alussa, PSOASin oli mietittävä Välkkylässä sijaitseville Ylioppilaantie 4:n tiloille uutta käyttöä. Kuntoilun koettiin tukevan opiskelijoiden hyvinvointia ja siksi paikalle perustettiin kuntosali Oulun Kuntopalatsi Oy. Kaupallisesta kuntosalitoiminnasta päätettiin kuitenkin luopua vuonna 2001, koska koettiin että se ei kuulunut PSOASin ydinliiketoimintaan.

Vaikka kaupallinen kuntosalitoiminta aikanaan lopetettiin, löytyy kuntosaleja edelleen melkein kaikista kaupunginosista, joissa PSOASin asuinkohteita on. Nykyään salit palvelevat kuitenkin vain PSOASin omia asukkaita eikä niiden käytöstä peritä maksua. Salien ylläpidosta huolehditaan yhdessä asukastoimikuntien kanssa.

Lue lisää PSOASin asukastoimikunnista, joissa asukkaat pääsevät vaikuttamaan oman asuinalueensa asumiseen ja viihtyisyyteen!


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.