Kyllä! Asukkaana sinulla on mahdollisuus maalata asuntosi sisäseiniä. PSOAS osallistuu materiaalikuluihin, kunhan noudatat alla olevia ohjeita. Näin homma toimii:

1. Hyväksytä maalaussuunnitelmasi isännöitsijällä

Isännöitsijä käy asunnossa katsomassa lähtötilanteen ja hyväksymässä maalauksen. Jos esteitä maalaamiselle ei ole, tehostesävykartasta valitaan sopiva sävy, ja mietitään tarvittava maalin määrä. Lopuksi sovitaan, milloin valmiin työn voi käydä tarkastamassa. Isännöitsijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

2. Nouda maalaustarvikkeet K-raudasta

Välineet tekevät maalarin! Isännöitsijä tilaa käyntinsä jälkeen tarvikkeet K-Raudasta, josta voit noutaa ne seuraavana arkipäivänä. Maksat kassalla omavastuuosuutesi 15 €. Tarvikesettiin kuuluu:

3. Tee esivalmistelut

Hyvä valmistelu, onnistunut maalausprojekti. Käytä siis hieman aikaa etukäteisvalmisteluihin, ennen kuin tartut pensseliin.

Kolojen ja reikien pakkelointi

Suojaus ja rajaus

4. Maalaa oikein

Onnistu kerralla! Valitse maalauksen kohteeksi mahdollisimman ehjä seinäpinta, jolla ei ole kaapistoja tai oviaukkoja. Maalaa aina koko seinä samalla kerralla, jotta lopputuloksesta tulee tasainen. Varaa siis työhön tarpeeksi aikaa, vähintään kaksi päivää.

5. Älä unohda näitä

Valmista tuli! Vielä muutama seikka, ennen kuin voit jäädä nauttimaan kättesi jäljestä ja vähän enemmän itsesi näköisestä asunnosta:

Hupsis?!

Rapatessa roiskuu. Jos kaikki ei mennyt aivan kuin piti, älä epäröi soittaa isännöitsijällesi. Neuvomme ja autamme vahinko- ja ongelmatilanteissa.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.