PSOAS Charge

PSOASin ensimmäiset sähköautojen latauspisteet löytyvät Linnanmaalta, Yliopistokadulta. Käytössä on aluksi neljä kappaletta 22kW Type 2 latauspisteitä. Lataus tapahtuu Virran sovelluksella tai RFID tunnisteella. Hintaa lataukselle tulee 0,25€/kWh + 0,50€/tunti. Virta sovellus on ladattavissa Google Play sovelluskaupasta.

eParking

Ensimmäiset e-tolpat sähkö- tai hybridiautoilijoille saapuvat Virkakadulle, Yliopistokadulle, Kalervontielle sekä Tellervontielle. Muihin kohteisiin on mahdollisesti tulossa tolppia käyttöön myöhemmin. Tolpat ovat aina ensisijaisesti kohteen omille asukkaille, mutta myös lähitalojen asukkailla on mahdollisuus varata niitä käyttöönsä. Latauspalvelua käyttävä asukas maksaa perusmaksun sekä sähkön suoraan eParkingille.

https://eparking.fi/fi#!/newuser


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.