Ennen poismuuttoa asukkaan tulee huolehtia perusteellisesta muuttosiivouksesta. Muistathan, että kimppa-asunnoissa oman huoneen lisäksi tulee siivota myös yhteiset tilat ja tästä vastaavat kaikki huoneistossa asuvat yhteisvastuullisesti. Mikäli huoneiston siivous todetaan huoneistotarkastuksessa riittämättömäksi, joutuu PSOAS varmistamaan asunnon siisteyden seuraavalle asukkaalle tilaamalla paikalle siivousliikkeen ja pidättämään tästä aiheutuneet kulut pois muuttavan vakuudesta. Kimppa-asunnoissa myös huoneistoon asumaan jäävät vastaavat siivouskuluista yhteistilojen osalta.

Mikäli haluat olla paikalla siivoustarkastuksessa, olethan yhteydessä kiinteistönhoitajaan, p. 010 583 3000. Kimppa-asunnoissa suosittelemme olemaan paikalla tarkastuksessa.

Asukkaalle kuuluvat toimenpiteet perhe-, yksiö- sekä soluasunnossa ja solun yhteisissä tiloissa:


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.