Ala välittämään planeetastamme (jos et jo välitä)

Maapallon pelastaminen pitäisi olla jokaisen asialistalla. PSOASin asukkaana sinulla on vastuu jätteiden hävittämisestä ja lajittelusta, mikä onkin erittäin hyvä keino toimia kuin supersankari.

Tutustu supersankarihommiin

Supersankarit tekevät hommat heti alusta asti oikein. Huomioi, että asuintalosi jätekatoksessa ei välttämättä voi kierrättää kaikkia jätteitä. Lue täältä asuintalosi ohjeet jätteiden lajittelusta. Täältä löydät tarkemmat ohjeet siitä, mihin ja miten lajittelet ne jätteet, joita ei oman asuintalosi jätekatoksessa voi kierrättää.

Tee supersankarihommista helppoa

Helpota elämääsi ja tuunaa jätekaappisi. Asuntojen jäteastiat vaihtelevat, joten on sinun vastuullasi huolehtia ne kuosiin ja tehdä kierrättämisestä luonteva osa arkeasi!

Etsi supersankareiden päämaja

Jätekatos on paikka, jossa tapahtuu taikoja ja jossa muut viileet supersankarit hengailevat. Tiedätkö sinä asuintalosi jätekatoksen sijainnin?

Aloita supersankarihommat

Nyt on aika aloittaa omien supersankarivalintojen tekeminen. Kuluta järkevästi, osta, kokkaa ja syö ruokaa fiksusti, lajittele jätteet asianmukaisesti ja vie roskat ulos!

Sisäistä siistien supersankarihommien vaikutus

Sen lisäksi, että pelastat nyt maapalloa, säästät myös rahaa! Jokainen asukas maksaa vuokrassaan jätteenhuoltokustannuksista. Jos yksi asukas laistaa supersankarihommistaan, syntyy paine korottaa muidenkin vuokria.

Leveile supersankariudellasi kaikille

Koska olet nyt urhea supersankari, on syytä leveillä sillä. Hanki (kierrätetty) viitta, pue alushousut kalsareiden päälle ja toimi esimerkkinä muillekin. 


Aina ei mene putkeen. Joskus mekin tarvitsemme apua siihen miten voisimme auttaa asukkaitamme kierrätysasioissa. Anna siis meille palautetta!

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 100 MB.

  Tarkista kiinteistösi kierrätysmahdollisuudet tästä!


  PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

  Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

  Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.