Kaikissa PSOASin opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus kiinteään Internet-yhteyteen. Yhteys toteutetaan DNA:n Taloyhtiölaajakaistalla Ethernet-tekniikkaa hyödyntäen. Ethernet-kohteissa asukas kytkee päätelaitteensa suoraan seinärasiaan Rj45-kaapelilla ilman erillistä reititintä. Mikäli haluat käyttää yhteyttä langattomasti (WLAN) tai jakaa yhteyden useammalle laitteelle, suosittelemme hankkimaan reitittimen.

Tapiontie 7:ssä talon sisäverkko poikkeaa muista kohteista ja siksi kohteen yhteydet toteutetaan kaapelilaajakaistalla, joka vaatii kaapelimodeemin. PSOAS tarjoaa tarvittavan modeemin.

Perusliittymänä 100 Mb/s

Ilman erillistä maksua pääset PSOASin asukkaana käyttämään 100 Mb/s internet-liittymää. Kuukausimaksua vastaan voit päivittää liittymäsi nopeudeksi 200 Mb/s tai jopa 1 Gb/s. Saatavilla on myös muita DNA:n lisäpalveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Huoneiston seinärasioista yksi on kytkettynä ja sen kautta pääsee internettiin. Perheasunnoissa käytössä on makuuhuoneen seinärasia. Kytkettyä rasiaa on mahdollista vaihtaa, mutta useampaa rasiaa samasta huoneistosta ei saa yhtä aikaa käyttöön. Uusimmissa huoneistoissa käytössä olevan seinärasian voi itse valita ristikytkentäpaneelista, mutta useimmissa kohteissa sisäverkko ei mahdollista muutoksen tekemistä huoneistossa vaan työ täytyy tilata DNA:n asiakaspalvelusta. Muutostyön hinta on 50€.

Asennusohje

Voit myös käydä lähimmässä DNA Kaupassa tai soita maksutta myyntipalveluumme puh. 0800 550044.

Internetpalvelun irtisanominen

Muuttaessasi muista irtisanoa tai siirrä DNA Netin perusnopeus toiseen PSOAS-asuntoon. Ota yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun:

DNA Asiakaspalvelu

puh. 044 144 044

palveluajat ma-pe klo 8-18, la 9-16.30

sähköposti: palvelu@dna.fi

Voi olla yhteydessä myös Minun palveluni -itsepalvelusta löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.