PSOAS huolehtii siitä, että kiinteistö pysyy kunnossa.

Asukkaan on hoidettava omaa asuntoaan ja soluasunnossa solun yhteisiä tiloja huolella ja valvottava, ettei hän itse, perheenjäsen tai vieraat turmele kiinteistön yhteistä omaisuutta. Tahallisesti tai huolimattomuudesta syntyneet vauriot joutuu vuokralainen korjaamaan.

Kiinteistönhuolto on avainasemassa kiinteistön hoidon ja huollon asioissa. Alueen isännöitsijä huolehtii asumiseen ja asunnon korjauksiin liittyvistä käytännön asioista yhdessä PSOASin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kiinteistönhuolto hoitaa piha-alueita, tekee pieniä korjauksia kiinteistössä sekä vastaa vesi-, viemäri-, lämmitys-, ilmastointi- ja sähköjärjestelmien toiminnasta. Kiinteistönhoitajat korjaavat vioittuneita vesi- ja viemärilaitteita, vaihtavat vesi- ja lämpöjohtojen tiivisteitä sekä avaavat tukkeutuneita viemäreitä ja ovia avaimensa unohtaneille.

Työajan jälkeen ja viikonloppuisin päivystävät kiinteistönhoitajat huolehtivat kiireellisistä huolto- tai korjaustöistä sekä ovien avauksista kiinteistön asukkaille. Puhelinnumeron löydät kiinteistön ilmoitustaululta, ulko-oveen kiinnitetystä kiinteistöhuollon tarrasta tai näiltä sivuilta.

Vastuunjakotaulukko >


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.