Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön kohteissa eivät rappaukset rapise.

PSOAS on panostanut viime vuodet yhä enemmän asuntokohteidensa peruskorjaukseen ja ajanmukaistamiseen. Samaan aikaan säätiöllä on ollut käynnissä useita suuria rakennushankkeita eri puolella Oulua.

Tulos on tässä: noin 1 300 perheasuntoa, 770 yksiötä ja 1 800 kimppa-asuntoa (soluasuntoa). Asuntopaikkoja PSOASilla on tarjolla lähes 5 500. Kaikissa PSOASin asuntokohteissa on kiinteä internet-yhteys ja asukkaiden viihtyvyyteen panostetaan asukastoimikuntatoiminnalla.

Tutustu kohteisiimme kohteet-osiossa. Jokaisessa kohde-esittelyssä on tärkeimmät tiedot kohteesta. Ellemme löydä sinulle juuri toiveidesi mukaista asuntoa, voimme tarjota vastaavanlaista vaihtoehtoa samasta kohteesta.

Asumismuodot

Soluasunto (=kimppakämppä)

Yksineläjälle kimppa-asunto on hyvä ja edullinen vaihtoehto. Kimppa-asunnossa asuu 2-7 henkeä. Jokaisella on oma lukittava huoneensa. Keittiö ja kylpyhuone ovat yhteisiä. Kimppa-asunnoissa ei ole kalusteita. Jos haluat asua tutussa seurassa voit myös vuokrata koko huoneiston yhdessä ystäviesi kanssa.

Yksiö

Suosittu, joskin kalliimpi ja vaikeammin saatava asuntotyyppi on yhdelle opiskelijalle tarkoitettu pienasunto.

Perheasunto

Perheasunnoissa on yleensä 2-3 huonetta ja keittiö/keittokomero. Asuntoihin voi hakea sekä avo- ja avioparit, lapsiperheet sekä yksin asuvat. Asunnot soveltuvat hyvin myös kaveruksille kimppakämpiksi.

Huomaa, että asunnot vuokrataan kalustamattomina.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.