Haluamme tarjota seuraavin pelisäännöin kaikille hakijoille mahdollisimman tasapuoliset ja oikeudenmukaiset mahdollisuudet päästä asukkaaksi PSOASin asuntoihin:

  1. Hakemukset käsitellään ja asetetaan jonoon saapumisjärjestyksessä.
  2. Hakemukset ovat voimassa 60 vuorokautta. Hakemuksen voi uusia sähköpostitse (asuntotoimisto@psoas.fi).
  3. Asuntoja tarjotaan hakemuksen jättöpäivämäärän mukaisessa järjestyksessä.
  4. Mikäli asuntoon ei löydy hakijoita sen vapautuessa, tulee asunto nettisivuillemme suoraan varattavaksi.
  5. Elo- syys- ja lokakuussa uudet aloittavat ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat ovat etusijalla. Kyseisen ajanjakson vilkkauden vuoksi sisäisiä siirtoja ei tarjota ennen lokakuun alkua. Mikäli kuitenkin lokakuussa jonoilla ei ole enää uusia opiskelijoita, voidaan asuntoja tarjota myös muille.
  6. Yksiöihin sisäiset ja uudet hakijat ovat kaikki samassa jonossa. Asuntoja tarjotaan hakemuksen jättöpäivämäärän mukaisessa järjestyksessä.
  7. Vuokratalon omistajan on valittava asukkaat valtion tuella rakennettuihin vuokra-asuntoihin toimialaa koskevien lakien ja asetusten mukaisesti. Asukasvalinnassa kysytään ja huomioidaan tämän vuoksi hakijan asunnontarve, tulot ja varallisuus. Esimerkiksi palkkaa saaville tutkijoille ja jatko-opiskelijoille tarjotaankin asuntoja ensisijaisesti kohteista, joissa edellä mainitut käyttörajoitukset eivät ole voimassa.
  8. Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Lähetä hakemuksesi nyt heti, näin opiskeluaikainen koti löytyy mahdollisimman nopeasti!


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.