19.-20.3. välisenä yönä on vesiputki hajonnut Linnanmaalla ja vettä noussut runsaasti Yliopistokadulle. Vika on otettu korjaukseen mahdollisimman pian ja veden pääsy rakennuksiin estetty.

Ymmärrettävästi vahinko on vaikuttanut asukkaidemme arkeen ikävästi. Valitettavasti kyseessä on ennalta arvaamaton vahinko Oulun Veden ylläpitämässä vesiputkessa, josta PSOAS ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen.

Oulun vesi on ilmoittanut vedenjakelukatkoksista Linnanmaan ja Kaijonharjun alueella. Seuraava katkos tulee olemaan 22.3.2021 klo 23 – 23.3.2021 klo 12:00. Vedenjakelukatkos saattaa jatkua yli ilmoitetun päättymisajan. Alueella asuvien kannattaa varata käyttövettä etukäteen katkon ajaksi. Korjaustöiden jatkuessa saattaa katkoksia tulla lisää.

Oulun veden päivystysnumero on ruuhkaantunut, joten pyrkikää seuramaan uutista sivulta www.oulunvesi.fi/ajankohtaista. He päivittävät kaikki tiedossa olevat lisätiedot nettisivuilleen.

Korjaustöitä Linnanmaalla


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.