PSOAS sai kesäkuussa uuden kiinteistöpäällikön Eerik Junnikkalasta. Kesän aikana Eerik on päässyt tutustumaan työyhteisöön ja kiinteistöihin.

Alun perin Nokialla työskennellyt Eerik innostui kouluttautumaan rakennustekniikan insinööriksi Nokian lopetettua puhelimien tuotekehityksen Oulussa 2012.  Nokialla kokemusta kertyi hyvin projektien vetämisestä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Projektien onnistunut läpivieminen ja tietotekniikan osaaminen auttavat myös kiinteistöalan töissä. Kiinteistöala kiinnosti jo opiskeluaikana, koska siinä pääsee näkemään konkreettisia kohteita ja kehittämään suuria kokonaisuuksia. Lisäksi kiinteistöjen ylläpitoa ja korjauksia tarvitaan aina suhdanteista riippumatta.

Kiinteistöalan kokemusta Eerik on kartuttanut Oulun kaupungilla teknisen isännöitsijän sekä kiinteistömanagerin tehtävissä. Nähtyään PSOASin kiinteistöpäällikön työpaikkailmoituksen, kiinnostus heräsi heti.

“Työtehtävien laajuus ja vaikutusmahdollisuus asumisratkaisuihin sekä kaupunkikuvaan kiinnostavat. Ennen hakemusta tiesin, että PSOAS on yleishyödyllinen toimija ja tekee tärkeää työtä opiskelijoiden asumisen hyväksi. Hakuprosessin aikana tutustuin tarkemmin PSOASin toimintaan ja kiinnostus vain kasvoi.”

Liikkuvaan junaan hyppääminen on aina haasteellista, mutta tämän Eerik kokee vain positiivisena, sillä uuden oppiminen ja itsensä haastaminen pitävät mielenkiinnon yllä. Yliopiston kampuspäätös tulee vaikuttamaan paljon PSOASin kiinteistöjä koskeviin ratkaisuihin. Aika ei käy silti pitkäksi, koska usealla eri vuosikymmenellä rakennettujen kiinteistöjen ylläpidossa ja perusparannuksissa riittää tekemistä. Tavoitteena on saada rakennettua uutta ja perusparantaa olemassa olevia rakennuksia viihtyisiksi ja pitää ne jatkossakin haluttuina asuntoina. Rakennusten teknisen kunnon lisäksi on tärkeää, että ne vastaavat asukkaiden tarpeita ja tämän päivän asumisvaatimuksia. Suunnitelmat tehdään asukaslähtöisesti ja tarjotaan juuri opiskelijoille suunnattuja ratkaisuja, kuten yhteisöllisiä tiloja.

Eerik kuvailee itseään helposti lähestyttäväksi sekä kuuntelevaksi persoonaksi. Vapaa-aikaa hän viettää mielellään perheen kanssa retkeilyn merkeissä. Lisäksi kuntosalilla unohtuu työpäivän kiireet. PSOASin henkilökunta on ottanut uuden tulokkaan hyvillä mielin vastaan ja yhteistyö eri osastojen välillä tulee varmasti sujumaan hyvin.

”Opiskelijoille toivotan oikein hyvää syksyä ja onnea sekä menestystä opintoihin. Vaikka opiskelu vaatii välillä suuria ponnisteluja, niin muistakaa myös nauttia ainutkertaisesta opiskeluajasta ja asumisesta PSOASin asunnoissa.

Yhteistyökumppanien kanssa yhdessä pystymme rakentamaan parempaa tulevaisuutta varmistamalla asuntojen saatavuus mahdollisimman monelle opiskelijalle. Toivon jatkossakin saumatonta yhteistyötä yhteisten hankkeiden eteen.”


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.