Syksyn 2020 opinnot ovat poikkeuksellisesti alkaneet monilla etäopintoina. Onneksi yhteisöllisyyttä voi luoda monilla tavoin, esimerkiksi asumalla opiskelijoiden täyttämissä kohteissa. Haluammekin toivottaa kaikki tervetulleiksi ja toivomme opiskelijaelämän Oulussa sujuvan hyvin! Mikäli oma koti Oulusta on vielä hakusessa, kannattaa vilkaista vapautuvat asuntomme tai täyttää avoin hakemus. Asumisoppaaseemme https://www.psoas.fi/asumisopas/ olemme keränneet tärkeää tietoa asumisen eri osa-alueista. Mikäli et kuitenkaan löydä vastauksia kysymyksiisi sieltä, voit olla yhteydessä asuntotoimistoomme tai isännöintiin. Asuntotoimisto vastaa mielellään vuokrasopimuksiin, vuokranmaksuun tai vaikka OmaPSOASiin liittyviin kysymyksiin, kun taas isännöinti osaa auttaa asuntojen kuntoon, tekniikkaan tai korjauksiin liittyvissä asioissa.

PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.