PSOAS on entistä paremmin läsnä asukkaittensa arjessa. Yhteistyö Tuudon kanssa vie PSOASin jokaisen opiskelijan taskuun.

PSOASin yksi tärkeimmistä arvoista on asukasläheisyys. Siksi PSOAS haluaa olla paremmin tavoitettavissa sähköisesti ja siksi PSOAS löytyy nyt myös Tuudosta.

“Avasimme viime vuoden puolella Oulun yliopiston Linnanmaan kampukselle PSOAS Loungen, jotta olisimme fyysisesti lähempänä asukkaitamme. Nyt Tuudon myötä olemme lähempänä myös sähköisesti”, sanoo PSOASin toimitusjohtaja Juha Aitamurto

Tuudo-sovellus löytyy lähes jokaisen oululaisen korkeakouluopiskelijan puhelimesta. Tuudon kautta PSOAS pystyy viestimään ja olemaan tavoitettavissa yhä tehokkaammin.

”Tuudon välityksellä olemme siellä missä opiskelijatkin”, korostaa Aitamurto. 

Palvelupäällikkö Jari Simonen komppaa.

”Maailma muuttuu ja meidän on hyvä pysyä kehityksessä mukana. PSOASin ydin ei ole silti muuttunut mihinkään, vain kanavat ja tavat hoitaa asioita uudistuvat.”

Uutta yhteistyötä juhlistetaan PSOAS Loungessa 19.3. Samalla avataan myös PSOASin uudet nettisivut.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.