Oulun kaupunki on lopettanut pysäköinninvalvonnan yksityisillä piha-alueilla ja tämän vuoksi PSOASin tulee löytää toimiva ratkaisu pysäköinnin valvomiseksi. Haluamme huomioida asukkailta saadun palautteen koskien pysäköinti- ja piha-alueilla tapahtuneita väärinkäytöksiä ja pitää huolta, että parkkipaikastaan maksava asukas saa ongelmitta käyttää varaamaansa autopaikkaa.

Pysäköinninvalvonnalla varmistetaan lisäksi tärkeiden huolto-, pelastus-, ja hätätoimenpiteiden sujuvuus, joten piha-alueiden pelastustiet tulee pitää vapaana ajoneuvoista. Myös kiinteistöhuollon kulku on taattava ja esimerkiksi talviajan auraustyöt mahdollistettava piha-alueen kunnossapidon vuoksi. Jätekatosten edusta tulee pitää vapaana jätehuoltoa ajatellen. Asukkaille erityisen tärkeää on sujuva sisään muutto, joka varmistetaan sillä, että rakennusten pääovien eteen ei parkkeerata autoja aiheettomasti. 

Asukkaat voivat myös itse tehdä valvontapyynnön Aimoparkille valvontalomakkeen avulla.

Pyydämme teitä tutustumaan Aimoparkin tiedotteeseen täällä

Yhteistyö Aimo Parkin kanssa alkaa maaliskuussa 2024.

Pidetään yhdessä huolta turvallisesta ja sujuvasta pysäköinnistä!


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.