PSOASin ensimmäiset nettisivut julkaistiin vuonna 1996. Siitä lähtien PSOASin asuntokohteita on esitelty netissä, ja niitä on voinut myös hakea sen kautta.

PSOASilla kehitettiin näihin aikoihin ennakkoluulottomasti uusia sähköisiä palveluja. Nettisivujen kehittämisessä olivat mukana PSOASin silloinen hallintopäällikkö Heikki Helekoski sekä Pekka Salminen Mediantekijät Oy:stä. Ensimmäiset www-sivut tehtiin Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (http://www.oyy.fi) alaisuuteen, sillä tuolloin psoas.fi -domainia ei vielä ollut. Oman domainin hankkiminen ja ylläpito oli kallista, eikä vielä kovin yleistä.

Nykyään PSOAS kehittää sähköisiä palveluita aktiivisesti, mutta pyrkii samalla varmistamaan, että myös muita palvelukanavia on tarjolla. Vaikka monet asiat on tänä päivänä mahdollista hoitaa kokonaan sähköisesti, riittää toimistoille silti edelleen kävijöitä. PSOAS haluaa olla lähellä asukkaitaan. Asukas saa valita, tapahtuuko tämä sähköisessä maailmassa vai kasvotusten.

OmaPSOAS -portaalissa hoituu nykyään suurin osa asukkaan asioista.

Kasvokkain meitä voit tavata PSOAS Studiossa (Mannenkatu 6A) tai PSOAS Loungessa (Paavo Havaksen tie). Katso lisätietoa Yhteystiedot-sivulta!


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.