PSOAS on mukana uudenlaisessa kokeilussa, jossa halutaan kertoa lisää siitä miten meidän asunnot lämpenee. Tarkoitus on lisätä ymmärrystä ja läpinäkyvyyttä kuinka kaukolämpö toimii ja miten voit itse asioihin vaikuttaa varsinkin ekologisen asumisen vinkkelistä.

Oulun Energia yhteistyössä muiden kaukolämpöyhtiöiden* kanssa ovat pelistudio LudoCraftin avulla kehittäneet HeatSeeker-pelin. Pelin tavoitteena on auttaa kaukolämpöyhtiön piirissä asuvaa Alinaa analysoimaan omaa asumiskäyttäytymistään, tekemään vihreämpiä valintoja ja ymmärtämään miten ja mistä vuokran mukana olevat lämmityskustannukset koostuvat.

Auta Alinaa menestymään pelissä, voit voittaa leffalippuja, lahjakortin Kure Storeen tai vaikka Tubaan. Pidä hauskaa!

Pääset pelaamaan tästä.

Pssst. LudoCraftilta pyydettiin mainitsemaan, että peli on pilottivaiheessa ja vielä jatkokehitystä vailla, joten sitä ei ole mobiilioptimoitu. Toki voit peliä puhelimella pelata, mutta parhaan kokemuksen saat desktopilla tai tabletilla/padilla. 

Kivoja pelihetkiä ja onnea lahjakorttiarvontaan!

*Tämä yhteistyö on alkanut keväällä 2020 pidetystä Industryhackin innovaatiokilpailusta, jossa kuusi kaukolämpöyhtiötä (Hyvinkään Lämpövoima, Turku Energia, Oulun Energia, Tampereen Sähkölaitos, VSV-Energia ja Vantaan Energia) hakivat yhdessä innovatiivisia ratkaisuja ja kumppaneita kaukolämmön asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Toteutuksen kehittää innovaatiokilpailun voittanut pelistudio LudoCraft.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.