Kuvakämppänjään saapui 27 mitä hienompaa kuvaa opiskelija-asunnoistamme, kiitokset kaikille osallistujille.

Ylivoimaisesti eniten ääniä keräsi Mehnazin lähettämä kuva Linnanmaalla sijaitsevasta kodikkaasta perheasunnosta! Olemme olleet voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Eniten ääniä kerännyt kuva Linnanmaan perheasunnosta

Koska saimme niin paljon upeita kuvia, olemme päättäneet antaa myös kunniamaininnan kolmelle upealle kodille, jotka tekivät meihin vaikutuksen tyylikkäällä sisustuksellaan sekä kodikkaalla tunnelmallaan. Kunniamaininnan saavat Julian tyylikäs yksiö keskustassa, Tuomaksen tunnelmallinen perheasunto Välkkylässä sekä Rosannan kaunis perheasunto Linnanmaalla.

Julian yksiö keskustan tuntumassa
Tuomaksen perheasunto Välkkylässä
Rosannan perheasunto Linnanmaalla

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan myös kolme kahden lipun pakettia Elokuvateatteri Star:iin! Voittajiin olemme olleet yhteydessä henkilökohtaisesti.

Valtakunnalisen Suomen kaunein opiskelijakoti -kilpailun voitto meni tällä kertaa Turkuun asiantuntijaraadin valitsemana. Voittaja herätti myös iltapäivälehtien kiinnostuksen. Käy lukemassa voittajan tunnelmat sekä sisustusvinkit https://www.is.fi/asuminen/art-2000006550004.html


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.