Hei asukkaamme! Olemme todella iloisia, että rakennat tulevaisuuttasi opiskelemalla ja että olet valinnut PSOASin asunnon kodiksesi. Toivon kotisi olevan sinulle tärkeä, sillä sitä meillekin se on.

Kotisi turvaksi olemme vakuuttaneet kiinteistömme kattavasti.

Kiinteistövakuutuksemme turvaa talomme jälleenhankinta-arvosta tulipalojen, luonnonilmiöiden, omaisuusrikosten ja rikkoutumisien varalta. Vakuutus kattaa rakenteiden, kiinteistöjen koneiden ja laitteiden vauriot sekä näistä johtuvat asukkaiden irtaimistolle aiheutuvat vauriot.

Aina ei mene kuin Strömsössä – yllätyksiä tapahtuu ja valitettavasti viime talven aikana tapahtuneet yllätykset ovat olleet varsin ikäviä ja kalliita. Erityisen ikäviä ne ovat olleet siksi, että kiinteistöille on aiheutunut vahinkoa asukkaiden piittaamattomuuden tai tahallisuuden vuoksi. Näitä vahinkoja ei kiinteistövakuutuksemme hintalapusta riippumatta korvaa, vaan ne tulevat vahingon aiheuttajan maksettaviksi.

Kotivakuutuksen ottaminen ei vie vararikkoon!

Tiedämme, ettei opiskelevan taloudellinen tilanne ole usein kovin ruusuinen ja kotivakuutus ei ole aina hankintalistan kärjessä, mutta mietipä hetki! Nuorisolle suunnatun kotivakuutuksen saa vakuutusyhtiöstä riippuen noin 40–100 eurolla vuodessa. Vakuutusyhtiön käytännöistä riippuen maksun voi pilkkoa jopa kuuteen erään, eli kympin kuukausittainen satsaus turvaa omat harrastusvälineet, puhelimen, läppärin, television, polkupyörän sekä asuntosi keittiökaapeille, lattiapinnoitteille ym. huolimattomuuden takia aiheutuneet vahingot!

Kotivakuutuksen ottaminen on viisasta, sillä monet vuokranantajat vaativat sellaisen vuokrasopimuksen ehdoissaan. Tiedän kuitenkin PSOASin asukkaiden olevan niin fiksuja, että ymmärtävät vakuutuksen välttämättömyyden ilman pakkoakin, kunhan muistutamme asiasta.

Näin hoidat homman kotiin

Surffaa nettiin tai soita vakuutusyhtiön palvelunumeroon ja hoida kotivakuutus kuntoon! Meidänkin asiakaspalvelijamme ja isännöitsijämme auttavat, jos neuvoja asian tiimoilta tarvitset. Tiedät kyllä itsekin että muutaman kerran vuodessa suoritettu vakuutusmaksu tulee huomattavasti helpommaksi ja halvemmaksi kuin kymmenien tuhansien eurojen tai monien vuosien mittainen maksuohjelma. Jälkimmäistä emme toivo kenellekään, mutta se on yksi tapa vahingon jälkeen nousta jaloilleen ja mennä eteenpäin.

Tiemme tulevaisuuteen ei lopu töppiin eikä vahinkoon ja viimeistään kerrasta oppineena osaamme varautua seuraavalla kerralla paremmin. Siis Vapun lähestyessä: Viina, Viuhka, vakuutus ja vappu – Jos vakuutus puuttuu voi kännistä tulla kova hintalappu!

Hyvää Kevättä toivottaen, LeenaPSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.