Me PSOASilla voimme ratkaista sinun asumiskuviosi. Hae meiltä kesäksi opiskelija-asuntoa edulliseen, opiskelija-ystävälliseen hintaan.

Vaihtoehtoja löytyy sekä kalustamattomista, että valmiiksi kalustetuista asunnoista. Edullisissa soluasunnoissa yksityisyyttä ja omaa rauhaa tarjoaa oma lukittava huone. Keittiön ja kylpyhuoneen kämppikset jakavat keskenään ja sopivat niiden käytölle yhteiset pelisäännöt.

Kohteessa Tutkijantie 2 saatavilla on soluasuntojen lisäksi myös kalustettuja yksiöitä. Kalustetut asunnot toimivat normaalisti vaihto-opiskelijoiden käytössä, mutta kesän ajan kohteissa on hiljaista. Asuntoja voidaan vuokrata heinäkuun 2022 loppuun saakka.

Kaikissa kohteissamme vuokraan sisältyy vesi ja netti, sekä voit varata veloituksetta sauna- ja pyykkivuoroja. Soluasunnoissa/kalustetuissa yksiöissä myös sähkö tulee PSOASin kautta, joten omaa sopimusta ei tarvitse tehdä. Vakuusmaksu soluasunnoissa on 250€ ja yksiöissä 400€. Vakuusmaksu palautetaan vuokrasuhteen päätyttyä.

Tutustu asuntoihimme lisää ja ole meihin yhteydessä!

Kuva Tirolintie 2 A kalustetusta soluasunnosta.

PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.