Isännöitsijät ovat suuressa roolissa asukasviihtyvyydessä. He vastaavat kiinteistöjen ylläpidosta yhteistyössä kiinteistönhoitajien kanssa, hoitavat asuntoihin pienet ja isot korjaukset ja varmistavat, että asukkaat pääsevät aina muuttamaan siisteihin asuntoihin. Ennen kaikkea he kuuntelevat asukkaita ja pyrkivät parhaansa mukaan ratkomaan ongelmia. Alkuvuodesta PSOASilla aloitti kaksi uutta isännöitsijää. Sekä Jarmo, että Kaisa opiskelevat isännöinnin ammattitutkintoa oppisopimuksella.

Jarmolla on takanaan pitkä kokemus telineasentajana sekä työnjohtotehtävissä.

Eräs kaverini on alalla töissä ja puhuttiin alasta, jolloin kiinnostuin isännöitsijän työstä. Olin katsellut avoimia paikkoja jo jonkin aikaa ja kun kuulin että paikka on auki soitin paikasta mahdollisimman nopeasti.” Jarmolla onkin monta rautaa tulessa, sillä hän opiskelee samalla myös rakennustekniikan insinööriksi. Oman talonrakennusprojektin loppuunsaattaminen menee jo harrastuksesta. Erilaista ulkoliikuntaa tulee myös harrastettua, niin talvisin kuin kesäisin.

Kaisa on PSOASille tuttu jo entuudestaan, sillä hän on työskennellyt aiemmin asuntotoimiston puolella. Isännöinti onkin Kaisalle uusi haaste, johon hän on tarttunut innolla.

”Olen iloinen, menevä ja tomera ihminen, joka viuhkoo paikasta A paikkaan B nopeasti.” Vankka kokemus asiakaspalvelun puolelta on hyödyksi myös isännöinnissä ja uutta opitaan jatkuvasti. Reilun vuoden tauon jälkeen paluu PSOASille houkutteli Kaisaa kovasti; ”Voisi jo sanoa, että minulle työpaikka PSOASilla on toinen koti.”

Molemmat isännöitsijät haluavat kannustaa asukkaita rohkeasti kysymään asumisen asioista, mikäli kohteessa tullaan vastaan. ”Älkää epäröikö laittaa vikailmoituksia tai sähköpostia, olemme kaikki täällä ylläpitääksemme asukasviihtyvyyttä!”


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.