Äitiysloman sijaisuutta tekemään saapunut Tiina on raikas tuulahdus PSOASin asuntotoimistoilla. Ympäri Eurooppaa asunut Tiina kertoo kotiseudulleen Ouluun palattuaan kaivanneensa kansainvälistä tunnelmaa ja tekemisen meininkiä, jota PSOAS tarjoaa. Aikoinaan tradenomin opinnot veivät Tiinan Hollantiin opiskelijavaihtoon ja siitä intoutuneena viimeisen vuoden opinnot hän suorittikin etänä Espanjasta käsin. Valmistumisen jälkeen hän vietti useamman vuoden työskennellessä Irlannissa.

”Minulle parasta ulkomailla asumisessa on ihmiset. Olen matkan varrella saanut tutustua ihmisiin ympäri maailman ja saanut uusia, tärkeitä ystäviä, joiden kanssa pidän edelleen säännöllisesti yhteyttä.”

Asiakaspalvelu monikulttuurisessa ympäristössä onkin Tiinan mieleen ja se näkyy myös vapaa-ajan harrastuksissa. Rakkaus kieliin, kulttuureihin ja historiaan tempaa mukaansa, jonka lisäksi luonnossa liikkuminen ja joogaaminen pitävät mielen virkeänä. Matkailu on avartanut myös omia arvoja elämässä;

”Ulkomailla asuessa olen huomannut, että kodin tunnun tekevät ihmiset. Koti on minulle tunne siitä, että kuulun johonkin. Rauhallinen ympäristö ja luonnonläheisyys tuovat viihtyisyyttä.”

Tiina onkin jo sulautunut hyvin PSOASin joukkoon ja häntä kuvaillaan ahkeraksi, ystävälliseksi ja palvelualttiiksi.

”Me PSOASilla olemme täällä teitä varten.”


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.