Toivoisitko asumiseen lisää yhteisöllisyyttä tai kenties harrastusmahdollisuuksia? Asukastoimikuntien kautta moni toive on toteutunut. Asukkaille on järjestetty viime vuosina mm. elokuvailtoja ja rantajuhlia. Vuoden 2020 aikana Välkkylän asukkaat saivat pitkään toivotun kuntosalin ja myös muissa kohteissa kuntosaleja ja pelitarvikkeita, kuten biljardipöytiä on kunnostettu asukastoimikunnan aloitteesta. Kesällä 2021 toimikunnat olivat mukana hankkimassa suosittuja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön yhdessä PSOASin kanssa.

PSOAS budjetoi vuosittain rahaa asukastoimikuntien käyttöön ja pyytää toiveita alueiden kehittämiseen. Isännöitsijän tuki on aina saatavilla pieniin ja isoihin hankkeisiin.

Voit lähteä itse mukaan asukastoimikuntaan puuhamaan tai ottaa yhteyttä alueesi toimikuntaan ja kertoa ideasi. Asukastoimikuntaan pääsee liittymään osallistumalla oman alueensa vuosittain pidettävään asukaskokoukseen. Asukaskokouksia syksylle 2021 ei ole vielä pidetty, joten vielä ehtii mukaan! Useimmilla alueilla toimii tällä hetkellä aktiivinen toimikunta, kun taas osaan, kuten Toppilaan ja Alppilaan, etsitään vielä innokkaita tekijöitä. Lue lisää toiminnasta täältä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.