Syynimaan asukastoimikunta järjesti kesällä rantabileet, joissa n. 40 paikalle saapunutta asukasta nautti kesäpäivää yhdessä grilliruoan ja rantapelien äärellä. Tapahtuma oli selvästi onnistunut, sillä elokuun lopussa järjestetyn Nallikarin picnic –tapahtuman osallistujien määrä oli jo tuplasti enemmän. Puheenjohtaja Bilal Khawaja kuvaakin tapahtumien tunnelmaa hauskaksi. Itse hän lähti toimintaan mukaan koska halusi päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja erilaisiin kulttuureihin yhdessä tekemisen merkeissä. Suunnitteilla syksylle on vielä esimerkiksi Kaijonharjun asukastoimikunnan ostosmatka Haaparantaan.

Asukastoimikunnat toimivat jokaisella asuinalueella. Tapahtumat ovat vain pieni osa toimintaa ja tärkein painopiste onkin asukkaiden kuulemisessa ja asuinviihtyvyyden parantamisessa. Lue lisää asukastoimikunnista https://www.psoas.fi/psoas-lisatietoa/asukastoimikunnat/


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.