Haluatko kehittää asumistasi? Liity asukastoimikuntaan! Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi asumiseen ja viihtyisyyteen. Toivoitpa taloosi sitten kuntosalia tai asukkaiden yhteistä peli-iltaa, asukastoimikunta toimii ripeänä linkkinä asukkaiden ja PSOASin välillä.

Mikä on asukastoimikunta?

Jokaisella asuinalueella on oma asukastoimikuntansa, jota johtaa puheenjohtaja. Toimikunnassa on jäseniä alueen koosta riippuen. Toimikunta pitää vuodessa useita kokouksia, joissa päätetään asukkaiden yhteisistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita jäsenyydestä riippumatta!

Lue tästä, millaisia ajatuksia asukastoimikuntien puheenjohtajilla ja asukasisännöitsijällämme on asukastoimikuntien toiminnan kehityksestä! >

Asukastoimikunnassa tehtävät asiat

Toimikunta on paras ja nopein tie tehdä PSOASille aloitteita asukkaille tärkeistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita esittämällä ne oman toimikunnan puheenjohtajalle tai jäsenelle. Aloitteet voivat koskea esim. yleisten tilojen käyttöä, korjaustarpeita, piha-alueiden kehittämistä tai vapaa-ajan toimintaa. Toimikunnille varataan vuosittainen määräraha asukkaiden yhteisiin tarpeisiin käytettäväksi.

Asukastoimikuntaan hakeminen

Voit hakea jäseneksi ottamalla yhteyttä asukastoimikuntasi puheenjohtajaan tai isännöitsijään, mikäli puheenjohtajaa ei ole vielä valittu. Jäsenyydessä tärkeintä on halu kehittää omaa asuinympäristöä paremmaksi.

Asukastoimikuntien yhteystiedot

Aurora
Mannenkatu 2

Kaijonharju
Juha-Matti Ojakoski
juha-matti.ojakoski@student.oulu.fi

Linnanmaa
Jussi Vaara
jussiwaara@gmail.com

Toivoniemi
Sami Keskinen
sami.keskinen13@gmail.com

Pohjankaleva
Aino Ainali
aino.ainali@student.oulu.fi

Välkkylä
Manish Maharjan
+358 46 6425273
manish_0977@hotmail.com
valkkyla.psoas@gmail.com

Rajakylä
Minae Tani-LaFleur
minae.tani@icloud.com

Syynimaa ja Virkakatu*
Bilal Khawaja
+358 41 3652753
virkasyynitc@gmail.com

Toppila
Matti Eiden
psoastoppila@gmail.com

Peltola
Jonna Helin
peltola.psoas@gmail.com

Puistokatu 6
Puistokatu 6

Ohjeet