PSOASin vuotuinen asukastyytyväisyyskysely järjestettiin huhtikuussa. Asukkaamme olivat tuttuun tapaan aktiivisia vastaajia ja vaikka kysely on melko laaja, saatiin näkemyksiä kerättyä yli 1300 vastaajalta. Suurkiitos palautteesta, jota ilman toiminnan kehittäminen olisi mahdotonta!

Kyselyssä esitettiin 43 kysymystä, joihin asukkaat antoivat numeerisen arvion. Yli 90 %:ssa kysymyksistä arvosana parani ja vain 4:n kohdalla laski. Kaikkien annettujen arvosanojen keskiarvo oli tänä vuonna 8,56 ja viime vuonna 8,49. Merkittävimpiä parannuksia nähtiin vuokratason kilpailukykyisyydessä, puhelinpalvelun toimivuudessa, tiedottamisessa sekä asuinympäristön viihtyisyydessä. Kaikkien näiden asioiden hyväksi on pyritty tekemään aktiivisesti töitä ja on ilo nähdä, että se työ on välittynyt myös asukkaillemme.

Heikentyneiden arvosanojen kohdalla erot edellisvuoteen olivat hyvin pieniä. Pihojen talviaikainen kunnossapito oli kuitenkin asia, joka nousi esiin tilastollisesti merkitsevänä, ja sen eteen tullaan tekemään entistä enemmän töitä jatkossa. Entistä useampi koki myös, että PSOASin nettisivuille tarvitaan lisää kuvamateriaalia asunnoista. Tähän haasteeseen olemme jo hiljattain tarttuneet tarjoamalla asukkaille mahdollisuuden lähettää valokuvia omasta asunnostaan nettisivujemme kautta ja kannustamalla siihen kampanjoiden avulla. Jatkossakin kuvamateriaalin lisääminen tulee olemaan yksi keskeisiä tavoitteitamme markkinoinnin ja viestinnän alueella.

98 % kyselyyn vastanneista ilmoitti olevansa valmiita suosittelemaan PSOASia myös läheisilleen ja ystävilleen. Kiitämme tästä luottamuksesta ja teemme parhaamme, jotta pystymme säilyttämään sen myös tulevaisuudessa.

Vastaajien kesken arvoimme 150 euron lahjakortin Verkkokauppa.com:iin ja sen voitti Pauli Halkola Höyhtyältä. Onnittelut voittajalle ja hyvää kesää kaikille!


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.