Aurora valmistui vuonna 2013 keskustan kupeeseen, Åströmin puiston viereen. Taloon tehtiin pieniä ns. cityasuntoja, pieniä kaksioita ja yksiöitä. Talossa panostettiin yhteisöllisyyteen. Joka kerroksessa on isot yhteiset tilat, joissa asukkaat voivat kokoontua halutessaan. Talon alakerrassa on iso viihtyisä pyykkitupa, yläkerrassa saunat, kerhotila sekä kuntosali. Autoakaan asukkaat eivät tarvitse, koska sijainti on ihan keskusta kupeessa. Autopaikkoja ei siis pihasta löydy. Taloon tuli myös ensimmäiset niin kutsutut yksilölliset solut, joissa oli oma wc sekä kylpyhuone jokaisessa huoneessa.

Lukituksessa käytettiin uusinta tekniikkaa ja taloon asennettiin Iloq älylukitusjärjestelmä. ILoq-lukot luovat turvaa yhdistämällä mekaanisen ja sähköisen lukituksen ja tekevät näin avainten kopioinnin käytännössä mahdottomaksi.  Manuaalisten lukkojen sarjoittamisen tarve jää myös pois, koska kadonneen avaimen voi poistaa järjestelmästä nopeasti ohjelmoinnin avulla. Tämän ansiosta ylläpitokustannukset ovat huomattavasti edullisemmat kuin perinteisessä lukostossa. Mikäli tiloissa tapahtuu väärinkäytöksiä, voi pääkäyttäjä tarvittaessa selvittää kulkuja Iloq-lukoston sisällä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.