PSOASin asumisneuvojalta saat apua asumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Asumisneuvonta on matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta asumiseen liittyvissä pulmatilanteissa. Sen tavoitteena on turvata asuminen sekä parantaa asukkaiden hyvinvointia. Asumisneuvonnalla pyritään estämään mm. vuokrarästien syntymistä ja ehkäisemään häätöjä. Asumisneuvojan puoleen voit kääntyä, jos tarvitset apua vuokranmaksuun liittyvissä ongelmissa tai muissa asumiseen ja opintoihin liittyvissä haasteissa.

Asumisen ongelmia on tärkeää lähteä hoitamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Vaikka asioita voi olla joskus vaikeaa ottaa puheeksi, ei niitä kannata jäädä murehtimaan yksin. Kaikkeen löytyy ratkaisu.

Ota rohkeasti yhteyttä asumisneuvojaamme Milla Huotariin puhelimitse 044 757 3105 tai sähköpostitse asumisneuvonta@psoas.fi.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.