Kulunut vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronaviruksen vuoksi. PSOAS on kuitenkin päättänyt olla korottamatta vuokria vuodelle 2021.

”Kiinteistön ylläpidon yleisestä kustannustason noususta huolimatta olemme päättäneet tukea asukkaitamme nykyisessä haastavassa tilanteessa. Emme tee vuokriin yleiskorotusta vuodelle 2021. Perusparannusten ja viihtyvyyskorjausten yhteydessä tarkastamme yksittäisten asuntojen vuokrat huoneistojen parantunut taso huomioiden. ”

PSOASin talouspäällikkö Antti Tumelius

Vuoden 2021 aikana tulemmekin panostamaan asuntojen perus- ja viihtyvyyskorjauksiin, sekä uusien kohteiden rakentamiseen tarjoten opiskelijoille moderneja, hyväkuntoisia asuntoja.

Asukkaamme voivat jatkaa vuokrien maksamista samoilla maksutiedoilla kuin 2020, joten uusia vuokranmaksulomakkeita ei lähetetä. Tarvittaessa vuokranmaksulomakkeen saa kuitenkin pyytämällä asuntotoimistosta.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.