Kuten suurin osa opiskelija-asuntoyhteisöistä, PSOAS on yleishyödyllinen toimija, jonka vuokraustoiminta perustuu omakustannusvuokriin. Säätiön pyrkimys on pitää vuokrat mahdollisimman edullisina ja välttää vuokrankorotuksia aina, kun se on mahdollista.

Nykyinen vuokrataso on ollut voimassa pian 4 vuoden ajan. Sinä aikana monet kiinteistöalalla oleelliset kustannukset ovat nousseet merkittävästi ja tehneet vuokrantarkistuksesta välttämättömän. Esimerkiksi kaukolämmön hinta on noussut 19,8 % edellisen vuokrantarkistuksen jälkeen ja myös sähkökulut ovat olleet jyrkässä nousussa jonka odotetaan jatkuvan ensi vuonna.

Edellä mainituista syistä korotamme vuokria 3 % 1.3.2022 alkaen. Uudet vuokranmaksulomakkeet toimitetaan postitse helmikuun 2022 aikana.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.