Syksyisin opiskelija-asunnot täyttyvät nopsaan uusien opiskelijoiden saapuessa Ouluun. Haluammekin PSOASilla ensisijaisesti auttaa aloittavia opiskelijoita kenties ensimmäisen opiskelija-asuntonsa löytämisessä.  Tästä johtuen emme tee elo- syyskuun aikana lainkaan sisäisiä siirtoja. Jo Oulussa asuville tai jatkaville opiskelijoille tarjoamme tuolloin asuntoja vain, mikäli jonolla ei ole uusia kauempaa muuttavia opiskelijoita.

Kevät sen sijaan on normaalia vilkkaampaa poismuuttoaikaa opiskelijoiden valmistuessa. Suuret hakijamäärät sijoittuvat vasta syksylle jättäen kesän hakijoille hyvin valinnanvaraa. Mikäli siis haluat vaihtaa asuntoa tai päästä valitsemaan mieluisan asunnon ennen muita, kannattaa asunto vuokrata jo kesä-heinäkuussa.

Mikäli olet hakenut asuntoa alustavasti syksylle, voit halutessasi muuttaa hakukriteerejä sähköpostitse asuntotoimisto@psoas.fi

Vapaita, ilman jonotusta varattavissa olevia asuntoja kannattaa myös selata kesän aikana täältä.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.