Haemme organisaatioomme palveluhenkistä ja iloista palveluneuvojaa hoitamaan asuntojen vuokrausta ja asiakaspalvelua voimakkaasti kansainvälistyvässä toimintaympäristössä.

Vastaat työssäsi sinulle nimettyjen asuinkohteiden vuokrauksesta ja käyttöasteesta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua eri kanavissa. Toimit osana kuuden hengen palvelutiimiä kahdessa eri toimipisteessämme.

Odotamme hakijalta erinomaista englannin kielen taitoa, erilaisten kulttuurien ja toimintatapojen ymmärtämistä, hyviä tiimityövalmiuksia sekä oma-aloitteista työskentelyotetta. Toimialalle tyypillisen kausivaihtelun vuoksi työssä vaaditaan myös paineensietokykyä ja joustavuutta.

Arvostamme kykyä omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä sekä valmiuksia tuottaa tarvittaessa tekstisisältöjä sähköisiin kanaviimme suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme hakijalle monipuolisen ja mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön vakaalla ja luotettavalla työnantajalla nuorekkaassa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen jari.simonen@psoas.fi 21.1. mennessä. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse numerosta 044 7573102.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.