PSOASin palvelut ovat saaneet kiitosta kansainvälisille opiskelijoille tehdyssä International Student Barometer (ISB) –kyselyssä.  PSOASin asuntoihin kuuluva maksuton DNA 100 Mb/s laajakaista on saanut kyselyssä parhaat arvosanat. Vaihto-opiskelijoille PSOAS tarjoaa langattoman verkon. Myös asumiskustannukset sekä asuntotoimiston palvelu ovat saaneet erittäin hyviä arvosanoja. PSOAS onkin pyrkinyt kehittämään toimintaansa aiempien vuosien kyselytulosten perusteella ja ilmeisesti se on kannattanut.

Tyytyväisyyttä opintoihin ja elämään mittaavaan ISB-kyselyyn vastasi viime syksynä yli 600 kansainvälistä opiskelijaa Oulun yliopistosta, joista valtaosa asuu PSOASin asunnoissa. Kunkin yliopiston opiskelijoiden antamia arvioita verrataan sekä kansallisesti, että kansainvälisesti muiden yliopistojen opiskelijoiden antamiin arvioihin. Kaikkiaan kyselyssä oli mukana 212 yliopistoa 21:stä eri maasta.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.