Pienillä teoilla on iso vaikutus, kun teemme niitä yhdessä. Sähkön hinta ja saatavuus koskettavat tänä talvena meistä jokaista, ja moni haluaa tehdä konkreettisia tekoja kulutuksensa vähentämiseksi. Energialaskussa eniten painaa lämpimän veden ja sähkön käyttö. Kun lämmön ja sähkön kulutus vähenee, pienenee laskun lisäksi ilmastokuorma. Win-win!

Kokosimme pieniltä tuntuvia, mutta isosti vaikuttavia energiansäästövinkkejä bingoruudukkoon. Löydät bingon Instagramista storyjemme kohokohdista Energiansäästö. Kun saat bingon, jaa ruudukko storyssasi tunnisteella #studentenergysavers ja tägää tilimme @psoasfinland

10.-16.10. vietetään energiansäästöviikkoa. Tänä aikana kaikki bingonsa jakaneet ja meidät tägänneet saavat hakea toimistoltamme makean ylläripalkinnon.

Seuraamalla aihetunnistetta #studentenergysavers näet muiden bingoon osallistuneiden rivejä ja saat ideoita omiin pieniin energiansäästötekoihin.

Instagram ei ole osallisena haastekampanjan järjestelyihin.

Lisää energiansäästöviikosta voit lukea täältä.

Osallistu haasteeseen Instagramissa!

PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.