Vuotuisessa Lumo Light Festivalissa on tänä vuonna esillä myös PSOASin tilaama Inner Glow valoteos. Teoksella haluttiin juhlistaa säätiön 50-vuotista historiaa ja samalla piristää Yliopistokadun aluetta syksyn ja talven pimeinä aikoina. Festivaali järjestetään 18.-20.11.

Valoteoksen suunnittelijoina ovat Arttu Nieminen, Johan Pietarinen ja Jan-Erik Leutola. Arttu Nieminen kuvaa teosta seuraavasti:

“Teosten muoto kutsuu samaistumaan sisäisiin tunnetiloihin abstraktin valosommitelman saattelemana. Empatia, ilo ja sisäinen valo valoveistosten lähtökohtana. Jokainen kolmesta teoksesta on omanlaisensa sommitelma alati muuttuvia heijastuksia prismojen läpi betoniin.”

Inner Glow:n kolme osaa löytyvät osoitteista Yliopistokatu 4, 20 ja 32. Teos jää paikoilleen pysyvästi myös Lumo Light Festivalin jälkeen.


PSOAS tarjoaa vuokra-asuntoja oululaisille opiskelijoille

Tutustu asuntoihin ja asuinalueisiin ja tee hakemus! PSOASin valikoimasta löytyy niin soluja, yksiöitä, kaksioita kuin perheasuntojakin.

Tutustu tarkemmin millaista opiskelijaelämä PSOASilla on ja perehdy tarkemmin asumiseen, hakemiseen ja muuttamiseen liittyviin asioihin.