Kaikissa PSOASin opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus kiinteään Internet-yhteyteen. Yhteys toteutetaan DNA:n Taloyhtiölaajakaistalla Ethernet-tekniikkaa hyödyntäen. Ethernet-kohteissa asukas kytkee päätelaitteensa suoraan seinärasiaan Rj45-kaapelilla ilman erillistä reititintä.

Tapiontie 7:ssä ja Virkakatu 3:ssa talon sisäverkko poikkeaa muista kohteista ja siksi näiden kohteiden yhteydet toteutetaan kaapelilaajakaistalla, joka vaatii kaapelimodeemin. PSOAS tarjoaa tarvittavan modeemin kyseisissä kohteissa.

Perusliittymänä 100 Mb/s

Ilman erillistä maksua pääset PSOASin asukkaana käyttämään 100 Mb/s internet-liittymää. Kuukausimaksua vastaan voit päivittää liittymäsi nopeudeksi 200 Mb/s tai jopa 1 Gb/s. Saatavilla on myös muita DNA:n lisäpalveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Huoneiston seinärasioista yksi on kytkettynä ja sen kautta pääsee internettiin. Kytkettyä rasiaa on mahdollista vaihtaa, mutta useampaa rasiaa samasta huoneistosta ei saa yhtä aikaa käyttöön. Uusimmissa huoneistoissa käytössä olevan seinärasian voi itse valita ristikytkentäpaneelista, mutta useimmissa kohteissa sisäverkko ei mahdollista muutoksen tekemistä huoneistossa vaan työ täytyy tilata DNA:n asiakaspalvelusta. Muutostyön hinta on 50€.

Asennusohje

Lisätietoja nettipalveluista saat DNA:n asiakaspalvelusta numerosta 044 144 044 tai osoitteesta dna.fi.

Internetpalvelun irtisanominen

Muuton yhteydessä DNA:n tarjoama internetpalvelu tulee irtisanoa. Irtisanominen tehdään DNA:n asiakaspalveluun. Muutettaessa toiseen PSOASin asuntoon palvelun voi siirtää uuteen osoitteeseen. Myös tällöin asia hoidetaan DNA:n asiakaspalvelun kautta.