Peruutuspaikkajako

Peruutuspaikkajako järjestetään nyt verkossa!

Asunnon ollessa vielä varaamatta reilua viikkoa ennen vapautumista, se asetetaan loppukuun ajaksi peruutuspaikkajakoon.

Näiden asuntojen varaaminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa peruutuspaikkajako.psoas.fi. Asukkaat voivat samanaikaisesti selata ja hakea asuntoja puhelimen kautta jonottamisen jäätyä historiaan.

Varaussivustolle pääsee sisälle täyttämällä vaaditut kirjautumistiedot. HUOM! suosittelemme, että teet etukäteen asuntohakemuksen meille, jolloin varauksesi käsittely asuntotoimistossa nopeutuu ja helpottuu. Hakemuksen voit jättää osoitteessa: https://www.psoas.fi/hakeminen/hakulomake-psoas/

Varattavien asuntojen selailu avautuu nähtäville peruutuspaikkajakoa edeltävänä viimeisenä arkipäivänä klo 16. Tällöin hakijat voivat rauhassa tarkistaa vapaat asunnot ja päättää haettavan kohteen etukäteen. Todennäköisesti tietyt asunnot varataan nopealla aikataululla heti klo 8 avautuvan haun käynnistyttyä. Kirjautuminen järjestelmään onnistuu puoli tuntia ennen varsinaisen haun käynnistymistä.

Kun olet varannut jonkun asunnon sivuston kautta, käsittelee asuntotoimisto varauksesi ja lähettää sinulle tarjouksen siitä. Varaus on juridisesti sitova, kun vakuus on maksettu. Jokaiseen asuntoon otetaan ensisijaisen varaajan lisäksi 2 jonottajaa mahdollisten peruttujen varausten vuoksi.

Vahvistamme varaukset ensimmäisenä ehtineille saman päivän aikana. Varasijalle jääneisiin otamme yhteyttä, kun asuntojen ensisijaiset varaukset ovat varmistuneet.

Peruutuspaikkajaolla pyritään välttämään asuntojen tyhjäkäyttöä ja siksi se on suunnattu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka eivät vielä asu PSOASilla. Myös PSOASin asukas voi vuokrata asunnon peruutuspaikkana, mutta joutuu tällöin maksamaan kuukauden ajalta vuokraa kahdesta asunnosta.

 

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?