Haluatko kehittää asumistasi?
Liity asukastoimikuntaan!

Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi asumiseen ja viihtyisyyteen. Toivoitpa taloosi sitten kuntosalia tai asukkaiden yhteistä peli-iltaa, asukastoimikunta toimii ripeänä linkkinä asukkaiden ja PSOASin välillä.

Ideakilpailu: paras idea voittaa 5000€!

Osallistu asukkaillemme suunnattuun ideakilpailuun, jossa paras kehitysidea voittaa 5000€! Rahasumma käytetään kaikkien PSOASin asukkaiden hyväksi kehitysidean mukaisesti. Voittavan idean tulee olla mahdollisimman hyvin aikaa kestävä, mahdollisimman laajasti asukkaita hyödyttävä ja parantaa opiskelijoiden hyvinvointia jollain tavalla. Idea voi siis olla vaikkapa jokin asukkaiden yhteinen hankinta tai uusi juhlatilaisuus. Rohkeasti siis mukaan, aikaa ideoiden esittämiseen on 21.10.2018 saakka!

Aikataulu ja osallistuminen:
Kilpailu on käynnissä 27.9.-21.10.2018.

Lähetä ideasi esittely esim. Powerpoint-esityksenä sähköpostitse osoitteeseen matti.rimpinen@nullpsoas.fi. Toivomme, että esittelyssä on mainittuna seuraavat asiat:
1. Idean kuvaus
2. Perustelut miksi juuri tämä idea on paras
3. Idean kustannusarvio (ja arvio tulevista vuosittaisista kustannuksista)
4. Idean toteutussuunnitelma, aikataulu ja tiimi

Voittajan valinta
Voittajaidea valitaan asukastoimikuntien puheenjohtajakokouksessa viikolla 44. Asukastoimikuntien puheenjohtajat pidättävät oikeuden olla toteuttamatta yhtäkään ehdotuksista, mikäli toteutuskelpoisia ehdotuksia ei tule. Voittajaidea julkaistaan PSOASin viestintäkanavissa ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle ja niitä käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla.

Mikä on asukastoimikunta?

Jokaisella asuinalueella on oma asukastoimikuntansa, jota johtaa puheenjohtaja. Lisäksi toimikuntaan kuuluu alueen koosta riippuva määrä jäseniä. Toimikunta pitää vuodessa useita kokouksia, joissa päätetään asukkaiden yhteisistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita jäsenyydestä riippumatta!

Lue tästä, millaisia ajatuksia asukastoimikuntien puheenjohtajilla ja asukasisännöitsijällämme on asukastoimikuntien toiminnan kehityksestä!

Asukastoimikunnassa tehtävät asiat

Toimikunta on paras ja nopein tie tehdä PSOASille aloitteita asukkaille tärkeistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita esittämällä ne oman toimikunnan puheenjohtajalle tai jäsenelle. Aloitteet voivat koskea esim. yleisten tilojen käyttöä, korjaustarpeita, piha-alueiden kehittämistä tai vapaa-ajan toimintaa. Toimikunnille varataan vuosittainen määräraha asukkaiden yhteisiin tarpeisiin käytettäväksi.

Asukastoimikuntaan hakeminen

Voit hakea jäseneksi ottamalla yhteyttä asukastoimikuntasi puheenjohtajaan tai isännöitsijään, mikäli puheenjohtajaa ei ole vielä valittu. Jäsenyydessä tärkeintä on halu kehittää omaa asuinympäristöä paremmaksi.

Ladattavat liitteet

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?