Haluatko kehittää asumistasi?
Liity asukastoimikuntaan!

Asukastoimikunnassa pääset vaikuttamaan oman asuinalueesi asumiseen ja viihtyisyyteen. Toivoitpa taloosi sitten kuntosalia tai asukkaiden yhteistä peli-iltaa, asukastoimikunta toimii ripeänä linkkinä asukkaiden ja PSOASin välillä.

Mikä on asukastoimikunta?

Jokaisella asuinalueella on oma asukastoimikuntansa, jota johtaa puheenjohtaja. Lisäksi toimikuntaan kuuluu alueen koosta riippuva määrä jäseniä. Toimikunta pitää vuodessa useita kokouksia, joissa päätetään asukkaiden yhteisistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita jäsenyydestä riippumatta!

Asukastoimikunnassa tehtävät asiat

Toimikunta on paras ja nopein tie tehdä PSOASille aloitteita asukkaille tärkeistä asioista. Kaikki asukkaat voivat tehdä aloitteita esittämällä ne oman toimikunnan puheenjohtajalle tai jäsenelle. Aloitteet voivat koskea esim. yleisten tilojen käyttöä, korjaustarpeita, piha-alueiden kehittämistä tai vapaa-ajan toimintaa. Toimikunnille varataan vuosittainen määräraha asukkaiden yhteisiin tarpeisiin käytettäväksi.

Asukastoimikuntaan hakeminen

Voit hakea jäseneksi ottamalla yhteyttä asukastoimikuntasi puheenjohtajaan tai isännöitsijään, mikäli puheenjohtajaa ei ole vielä valittu. Jäsenyydessä tärkeintä on halu kehittää omaa asuinympäristöä paremmaksi.

Ladattavat liitteet

PSOAS – Mannenkatu 6 A – 90130 Oulu – Puh. (08) 3173 110 – Fax (08) 332 170

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?